Nieuws
Volg de laatste nieuwsitems, markttrends en productinnovaties in de B2B-foodsector. Alles wat je moet weten om voorop te blijven lopen.
Nieuw in ons team: Steyn van der Veen!
Even voorstellen: Steyn van der Veen! Samen met Ramona vormt hij het Customer Support-team bij Multiflour. Steyn studeert Food Technology aan de University of Applied Sciences Van Hall Lare…
Multiflour voert het nieuwe “Proud Partner of The Protein Community”-logo
Multiflour maakt al een tijd deel uit van The Protein Community, een netwerk van meer dan 150 partners in de voedingsindustrie. Binnen de community zetten we ons gezamenlijk in voor kennisdeling…
Nieuwe samenwerking Agrain
Agrain en Multiflour bundelen krachten: een mijlpaal in duurzame voedselinnovatie
Wij zijn verheugd om de exclusieve samenwerking aan te kondigen met Agrain, een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is…
Terugblik: Plantaardige eiwitten in de bakkerij
Op donderdag 28 augustus vond de themabijeenkomst Eiwittransitie in de bakkerij plaats, georganiseerd door NBC Wageningen. Deze bijeenkomst bood bakkerijprofessionals en innovatieve ondernemers een o…